Виктория-Александра Майрхофер пое предизвикателството да организира благотворителен базар в полза на

...
Виктория-Александра Майрхофер пое предизвикателството да организира благотворителен базар в полза на
Коментари Харесай

Дария още тръпне в очакване на нов бял дроб, организират базар в нейна подкрепа

 Виктория-Александра Майрхофер пое предизвикването да провежда благотворителен базар в интерес на Дария Димитрова от Провадия. Той е плануван за месец декември, като дата и час към момента не са избрани. За задачата би трябвало да се избере място за провеждането му в Девня, да се съберат движимости за обмен, да се наберат доброволци, които да се включат в превозването, складирането, подреждането и продаването на стоката.

" Моля за Вашите хрумвания, препоръки, както и за помощта Ви, защото се сблъсквам за първи път с сходно предизвикателство. Вярвам, че ще имам Вашата поддръжка. Да бъдем дружно в една благородна идея! “, прикани Виктория-Александра.

Тя моли всеки, който има нови или използвани движимости без следи от приложимост и желае да ги подари в интерес на Дария, да се свърже с нея, с цел да бъдат конкретизирани детайлностите по изпращането им.

Под поста ѝ се включи девненецът Денис Куцаров, който предложи базарът да се организира в неговото заведение и се ангажира да помогне с организацията и превоза. Очакват се и други хрумвания и оферти, донори на движимости и доброволци, които да се причислят към благотворителн  > Виктория-Александра Майрхофер
17-годишната Дария понастоящем е в болница в Хановер, Германия, и чака новината за своята трансплантация на бял дроб. Все още не е известно по кое време ще се случи това – поради обстоятелството, че с изключение на наддаването на килограми Дария ще чака и поради растежа си, защото подобаващите донори би трябвало да са с нейната височина, а намирането им лишава повече време.

Можете да помогнете на Дария като се включите в идния благотворителен базар или дарите средства!

IBAN: BG98STSA93000026226253

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

гр. Провадия

Дария Живкова Димитрова
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР